Om Virksomheden

PEDERSEN har siden 1910 leveret maskiner til industrien i Danmark

Og i det meste af verden. I 1936 blev den første fræsemaskine produceret på fabrikken i Høng, og er sidenhen produceret i tusindtal. Mange kender vores VPU1 fra skolerne og de fleste danske metalbearbejdningsvirksomheder har eller har haft mindst en PEDERSEN fræsemaskine stående i deres værksted.

I 1993 kom PEDERSEN ind under den svenske koncern SMG Group. I SMG findes også den svenske fræsemaskine producent ABENE.

Det er netop produktet af dette samarbejde, der har affødt det bedste produktprogram i universelfræsemaskiner PEDERSEN har haft igennem tiderne. SMG Group ejes i dag af Anders Carlsson.

I dag sælges de fleste maskiner som en Teach-in version, det vil sige at maskinen kan betjenes manuelt, men er også udrustet med en styring som rummer alle fordelen ved CNC teknik.

PEDERSEN lagerfører og sælger selvfølgelig også stadig reservedele til de fleste gamle PEDERSEN maskiner såsom PEDERSEN VPU-1, PU-2, VPU-200/201, fremstillet i "Høng" tiden, ligesom reservedele til den nyere PEDERSEN VPU-900 serie også leveres.

Så kontakt altid PEDERSEN, hvis I mangler reservedele til PEDERSEN maskiner.

PEDERSEN har også andre agenturer i programmet, vi sælger også maskiner  fra WEILER, KUNZMANN og ZIERSCH

Den røde tråd i vores maskinprogram i dag, er semiautomatisk produktion. Vi ser en større efterspørgsel efter Teach-In maskiner, derfor starter vi i 2017 med at introducere KUNZMANN som supplement til vores egne Teach in fræsemaskiner.

Kunzmann fræsemaskiner supplementer vores egne maskin størrelser helt perfekt fordi KUNZMANN dækker nogle arbejdsområder vi ikke selv har vores eget maskin program. Desuden er KUNZMANN maskiner af typen ´Toolroom fræsemaskiner´hvor PEDERSEN fræsemaskiner er ´knæfræsemaskiner´

Dog er kvaliteten et fælles parameter. Både KUNZMANN og PEDERSEN producere maskiner af den absolut højeste kvalitet.